MERSİN / TARSUS - Beydeğirmeni Ortaokulu

Ali DAĞDELEN - Okul Müdürü

1980 yılında Tarsus´ta doğdum.İlkokulu Çamlıyayla´da ortaokul ve Liseyi Tarsusta tamamladım.2002 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Amasya Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümünü tamamlayarak öğretmenliğe aynı yıl Mersin Akarca Köyü ilköğretim okulunda başladım.2003 yılında vatani görevimi Komando Asteğmen olarak ifa ettikten sonra öğretmenliğe döndüm ve özür durumundan Gaziantep iline tayin oldum.Bu ilde çeşitli okullarda öğretmen ve yönetici olarak görev yaptıktan sonra 2010 yılında Tarsus Dr.Lütfi Kolukırık ilköğretim okuluna tayin oldum.2011/ 2017 yıllarında Mesleki Eğitim Merkezinde Müdür Yardımcısı olarak görev yaptım.2017/2022 yılları arasında Damlama Şehit Mehmet Akif Sönmez İlk/Ortaokulunda okul müdürü olarak görev yaptıktan sonra  okulumuza okul müdürü olarak görevlendirildim.